Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 1 common:people_all_forms

місячник здорового способу життя «Ми – активні , креативні !»

Date: 11 січня 2022 о 19:30, Refreshed 11 січня 2022 о 19:46
94 view

10.12.21 – 10.01.22 цікаво та змістовно пройшов місячник здорового способу життя «Ми – активні , креативні !»

фото:  https://vasylivkaschool.e-schools.info/photoalbum/112919

У Василівському ЗПЗСО з 10.12.21 – 10.01.22 цікаво та змістовно пройшов місячник здорового способу життя «Ми – активні , креативні !»  Розпочав місячник спортивно – патріотичний захід  до Дня збройних сил України  для учнів 6-11 класів , який підготували педагог-організатор Довгополова О.О. та вчитель фізичного виховання  Давиденко І.Ф. Учасники заходу показали знання з історії козацтва , збройних сил України , а компетентне журі визначало найспритнішу та згуртовану команду. Учасники та глядачі отримали море позитиву та мали можливість у активній формі позмагатися , вдосконалювати свої навички у різних видах спортивних вправ , кмітливості та винахідливості.

   У рамках тематичного місячника вчителями початкових класів Дудник М.С. та Мунтян І.О. було проведено огляд активностей « Запорука здоров’я – рух ! ». Для здобувачів освіти 1 та 2 класів булв проведений  квест "Подорож зимовими стежками здоров’я" ( класні керівники Атаманюк Н.І. Мунтян І.О.), на якому діти подорожували містом Здоров’яградом та в ігровій формі вивчали правила безпеки під час зимових канікул, обирали цікаві , а головне - корисні для дітей форми відпочинку . На цьому заході головною метою педагогів було розповісти  та довести про необхідність  дбати про своє здоров'я.

   Класні керівники 3 класу Мельниченко Л.М.  та 4 класу  Дудник М.С.  творчо підійшли до участі в  місячнику  здорового способу життя та провели виховну годину з елементами тренінгу  " Я буду здоровим ", експрес –гру «Гігієна для дітей » , на якій діти пропагували здоров’язбережувальні заходи  в умовах пандемії , карантинних обмежень через  поширення короновірусної  інфекції.

   Усі діти початкової ланки із захопленням створювали клаптикове панно « Подаруй усмішку» , конкурсі малюнків «Небезпечний вірус поруч».

  Тематична виховна година «Здорова дитина –здорова нація» для учнів 1-11класів, на якій особливу увагу звернули  на важливість раціонального харчування,шкідливість  газованих напоїв, чипсів та сухариків, розглянули їхній склад та з'ясували, до яких хвороб призводить часте їх вживання. Найбільше емоцій в учнів викликала інтерактивна вправа «Тарілка здорового харчування» та можливість спробувати себе в ролі шеф-кухарів , які формували замовлення віртуального кафе. У 5 класі діти згадували традиції українського народу на годині спілкування «Здорова дитина – від роду до роду» ( класний керівник Дунаєва І.О. ) Виховна година та анкетування «Я обираю здоров’я» ( класний керівник Питько Т.В. )

  Для учнів 5-11  соціальним педагогом Ігнатишиною Р.І. було проведено  тематичні тренінгові заняття   з питань здорового способу життя, безпечної поведінки та безконфліктної комунікації, дбайливого ставлення до власного здоров’я й здоров’я оточуючих , а саме «Як уникнути конфліктних ситуацій » в 7 класі , « Булінг в учнівському середовищі : як попередити » в 9 класі , «Вчимося жити в злагоді» в 5 класі, «ВІЛ-СНІД  : не будь байдужим »в 10 класі.

   Крім цього було проведено батьківські збори в 9,11, 6 класах на тему «Безпечне освітнє середовище –це…» , постійно здійснюється просвіта батьків щодо попередження будь-яких форм насилля , суїцидальних проявів серед неповнолітніх , профілактики шкідливих звичок , бездоглядності дітей.

   Завершився місячник здорового способу життя спортивно-розважальним  квестом " Новорічний експрес" з учнями 5-8 класів, який підготували та провели активні старшокласники  , лідери самоврядування учні 9,11 класів , вчителі та педагог-організатор Довгополова О.О.

  24.12.21р  проведено спільний виїзд  адміністрації закладу та відповідних служб ОТГ для  обстеження матеріально-побутових умов сімей , які опинилися в складних життєвих обставинах .

   Тематичний місячник дав можливість дітям , батьками, вчителям вкотре переконатися , що спорт –це круто , а здоров’я – найбільша цінність !

Comments:
Only authorized users can leave comments.